اگر می خواهید معجون تان به خوشمزگی معجون های آماده باشد از دستور زیر استفاده کنید.
مواد لازم ( برای ۵ - ۴ نفر ) :
انجیر |
۱۵ عدد |
خرما |
۱۰ عدد |
بستنی |
تقریبا ۳۵۰ گرم = یک سوم ۳/۱ (بستنی یک لیتری) |
شیر |
نیم لیتر |
پسته |
۵۰ عدد یا ۴ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گردو |
۶ عدد بعلاوه مقداری جهت تزیین |
کاکائو |
۱ قاشق غذاخوری بعلاوه مقداری جهت تزیین |
گل محمدی |
۱ قاشق غذاخوری |
کنجد بو داده |
جهت تزیین |
عسل |
جهت تزیین |
پودر نارگیل |
جهت تزیین |
خامه فرم گرفته |
جهت تزیین |
موز |
۱ عدد |
طرز تهیه :
ابتدا انجیر رو بمدت ۲۴ ساعت داخل آب می ریزیم تا خیس بخوره .
هسته خرما رو جدا کنید .
بستنی ، انجیر ، خرما ، پسته ، گردو ، کاکائو و گل محمدی رو ( اگه گل محمدی ندارید می تونید حذفش کنید ) داخل مخلوط کن می ریزیم .
بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
مایع اصلی معجون آماده شد از این به بعد می خوایم تزیینش کنیم ( می تونید مواد روی معجون رو طبق سلیقه خودتون انتخاب کنید پس لزومی نداره حتما مواد زیر باشن . گزینه های دیگه ای که می تونید استفاده کنید : انواع کمپوت ، انواع ژله ، انواع آجیل و ... )
ابتدا روی معجون ها پودر نارگیل می ریزیم .
بعد موز رو برش داده و روش می چینیم .
بعد کنجد ریخته و پسته و گردو رو روش می چینیم .
و در نهایت عسل می ریزیم .
می تونید خامه فرم گرفته رو با قیف روی معجون بریزید و یا از اسپری خامه استفاده کنید .
و در نهایت توسط چایی صاف کن ، کمی پودر کاکائو یا قهوه روی خامه می پاشیم .
منبع : baharsite.com